Wednesday, June 1, 2011

Tips Tarik traffic percuma


Caranya Mudah sahaja, Dengan mendaftar di FreeViral.com korang akan boleh meningkat kan traffic blog korang. jom follow step nie..

[1] pergi ke FreeViral.com

[2] Dan korang akan jumpa macam nie..


[3] Tapi petak code korang kosong kan, korang kena klik iklan dekat situ, daripada sponsor ad sampai iklan yang ke 5. then korang masuk kan code dia.

[4] Selepas itu korang isi detail korang dekat bawah tue.

[5] Then korang akan dapat comfirmation email. Dan korang akan jugak referel link. ni contoh aku punya.


[6] Then Kerja korang tinggal buat post macam aku untuk promosi link referral korang. kalau korang try buka korang punya referral link korang, web sites korang dah ada di antara ads tue..


Antara kelebihan FreeViral.com nie..

[/] Ianya percuma dan tidak memakan masa yang lama, 

[/] Agak mudah berbanding web free yang lain

[/] korang boleh login ke web freeviral nie untuk ubah URL korang.. just nice kan..


p/s- kalau korang malas nak buat entry, copy entry nie pon boleh.. x de hal punya!.. hehe

1 comments:

amgreatz said...

so macamana? ape hasilnya? traffik naik tak? boleh tgk screen shot x?

try ni pulak
tambah traffik

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...