Sunday, May 22, 2011

LEMBARAN KERJA MASA CUTI JAWI TAHUN 1 & 2

LEMBARAN TAHUN 2 -SIRI 1

LEMBARAN TAHUN 1 -SIRI 1


Soalan ini untuk latihan musim cuti buat murid2 aku. sesiapa berminat boleh download tapi jangan lupa tulislah sesuatu kat shoutmix saya. Saya tahu ramai yang download bahan dari blog saya tapi tak ramai yang meninggalkan sebarang ucapan atas bahan yang di download kan. Ini bahan adalah sokongan dan kreativiti sendiri..

56 comments:

Anonymous said...

terimakasih berbanyak...semoga Allah memberkati usaha anda..

Rosnah Yunus said...

sama2 ini cuma cenderahati bagi pengunjung yang mengunjung blog saya.

Anonymous said...

lembaran kerja yg sgt baik utk anak2. Saya download ya .... :) Moga mendpt blsan baik dari Allah

Rosnah Yunus said...

sama2..saya suka berkongsi apa yg boleh,

selaisepinggang said...

Thanks 4 your hard work.

Anonymous said...

saya pon dwnload..jazakillah khaira

suriani said...

byk bahan yang dpt membantu dalam p&p minta keizinan drpd puan utk sy download bahan2.terima kasih.

suhaila said...

mintak izin men'download' bahan ustazah....syukran jazilan

Anonymous said...

salam....thanks berkongsi bahan...mudah-mudahan dapat dimanfaatkan untuk anak bangsa kita...semoga dirahmati Allah selalu

Anonymous said...

salam..syukran jazilan..smoga usahamu terus diberkati Allah

Anonymous said...

trima kasih byk2 cikgu....

Anonymous said...

jazakallah. moga Allah berkati anda.

Anonymous said...

jazakallah.moga Allah berkati anda

Anonymous said...

moga diberkati Allah syukron

Unknown said...

terima kasih byk2....semoga amalan ini diterima Allah

Unknown said...

terima kasih byk2....semoga amalan ini diterima Allah

Hamdan said...

Salam.
Mohon share utk ank2 murid saya. Terima kasih bnyk2 atas bahan yg sangat bermanfaat ini...

Anonymous said...

Salam.
Mohon kbnrn dwnload utk anak2 murid saya...
Jazakallah ats bahan yg sgt2 bermanfaat...
Syukran..

Anonymous said...

thank you...

jihad_muslimz said...

syukran jazilan...latihan ni amat membantu..

Anonymous said...

salam... such a good worksheet thanx a lot n we appreciate it... alhamdulillah

Anonymous said...

terima kasih banyak2 atas kemudahan ini.harap buat lagi lembaran kerja dalam bidang lain plak.syukran....jasa baik dibalas Allah kelak

Anonymous said...

Salam...jazakillah khairan kathira..saya pun download latihan ni..mga sentiasa dalam Rahmat Allah =)

Anonymous said...

Syukran jazilan. Truskan usaha GB. Sgala kebaikan yg dilakukan hanya Allah sj yg dpt membalasnya.

Anonymous said...

I LIKE UR BLOG.BYK MEMBANTU SY..SYUKRON!! =)

Anonymous said...

syukran jazilan..mohon share n download..sgt membantu. Hanya Allah yg dapat membalasnya.

Anonymous said...

thanks, sy pn mintak izin tuk download..

Anonymous said...

Assalam.
Minta izin download ye..
Terima kasih.

Anonymous said...

berbanyak terima kasih atas bhn yg di download. jazakillahi khairan katsiran

Anonymous said...

syukran jazilan,,minta izin dwnlod ye..

Anonymous said...

terima kasih daun keladi ... jgn mare klu ada bahan nnti saya downloard lagi...

Anonymous said...

Alhamdulillah..seorang ustazah/guru yang sangat rajin...syukran jazilan..

Anonymous said...

syukran rakan seperjuangan

syima amat yedon said...

jazakallah..

syima amat yedon said...

jazakallah..

Anonymous said...

terima kasih. semoga usaha anda diberkati

Anonymous said...

Masyaallah.... Semoga usaha ustazah diberkati dunia dan akhirat.....terima kasih

Anonymous said...

slm..

sy berminat utk mengetahui lebih jelas lg ttng isi kandungan buku jawi tersebut.bole tak berikan naskah contoh?
tq

Anonymous said...

syukran jazilan..perkongsian yang sangat baik..semoga mendapat keberkatan dari Allah

Anonymous said...

mohon share ye.....syukran jazilan....teruskan usaha murni ini...semoga maju jaya

Nordiana said...

alhamdulilahh...terima kasih..

FAZIDAH HANUM said...

terima kasih di atas perkongsian ini....

FAZIDAH HANUM said...

terima kasih di atas perkongsian ini... sangat bermanfaat.

Anonymous said...

Syukran jazilan...moga sentiasa dirahmati Allah...


Syabab85 said...

terima kasih ye ats perkongsian yg bermanfaat ni...minta izin utk muat turun...

Anonymous said...

salam..saya nak share juga..tp mcmne ye ?

Anonymous said...

salam ustazah... minta izin utuk muat turun. Terima kasih berkongsi ilmu n bahan. Smg usaha ustazah di berkati hingga ke syurga... Aaminn....

ieja said...

slm....mohon penyebaran ilmunya....jazakallah khairan kathira ustaz....

Anonymous said...

salam..ustazah,saya nk minta izin nk download bahan dari blog ustazah...time kasih ats perkongsian yg bgtu bagus..

Anonymous said...

cg, nk minta izin download lembaran kerja jawi thn 1,semoga dimurahkan rezeki....ameen
tq:)

Anonymous said...

salam, saya minta izin download lembaran ni ye, semoga diberkati selalu...amin .syukran .

Anonymous said...

Salam...jazakillah khairan kathira..saya pun download latihan ni... semoga diberkati dunia & diakhirat =)

ana_zahida said...

تريما كاسيه

ana_zahida said...

terima kasih..Allah jua yg membalas segala kebaikan

w mohd ramlee wan yusoff said...

syukran....jazakallahu khiran...

Anonymous said...

Assalamu'alaikum... Mohon copy dan download... Syukran jazilan ya Ukhti :) wa jazakillahu khoiran katsira...

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...